земјоделски машини Понуди
15

Bale Press Crown Big Pack 1270 XC MultiBale

подготвен за работа (се користи)
50.000 €
понудане се вклучени во комплетот. ДДВ
Друга 8 денови
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.