Нови пристигнувања
6

ITALPRESSE Panel press ITALPRESSE

Düsseldorf Германија
6383 km
USED
понуда
Друга 4 денови
6

Hot Panel Press STETON [...]

Düsseldorf Германија
6383 km
USED
понуда
Друга 16 денови
6

Frame Press CPC SAP 3L ARM

Düsseldorf Германија
6383 km
2004
USED
понуда
Друга 16 денови
6

Carcase Press LIGMATECH MPH 510

Düsseldorf Германија
6383 km
2011
USED
понуда
Друга 29 денови
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу