инженеринг процес Понуди
9

Dinnissen Mixer Pegasus 500L Dinnissen Pegasus 500L

VV, ХоландијаХоландија
6292 km
1996
неискористен (користен)
4

Multi Cracker MC370 Multicracker MC370

VV, ХоландијаХоландија
6292 km
2010
реновиран (користен)
5

Gas control system NBP BP N 18 GV S/0

Burgeis/Mals, ИталијаИталија
6921 km
2011
неискористен (користен)
4

PTN Rotary Sieve SR140 E PTN SR140

VV, ХоландијаХоландија
6292 km
2003
добра состојба (се користи)
2

Radial Fan Reitz KXE200-004030-00

Burgeis/Mals, ИталијаИталија
6921 km
2011
добар (користен)
12

Blowers Mapro, Becker, FPZ Verschiedene

Burgeis/Mals, ИталијаИталија
6921 km
подготвен за работа (се користи)
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.