Машини за обработка на камен Понуди
3

Fugenschneider Gölz FS 170

подготвен за работа (се користи)
420 €
понудане се вклучени во комплетот. ДДВ
Друга 10 денови
4

Bridge Saw Thibaut TC05

Zürich, ШвајцаријаШвајцарија
6678 km
2004
одличен (користен)
3

Monolama BM Super 800 BM 800

Split, ХрватскаХрватска
7427 km
2001
добар (користен)
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.