машини за пакување купи користени

Дилери во овој под-категорија 163
машини за пакување Понуди
8

Strapping machine Cyklop CI - 80

Winnenden, ГерманијаГерманија
6662 km
подготвен за работа (се користи)
8

vertical form, fill & seal machine Ancholme

Stockton-on-Tees, Обединето КралствоОбединето Кралство
5744 km
добар (користен)
7

two flap sealer Jacob White T200

Misterton, Обединето КралствоОбединето Кралство
5811 km
добра состојба (се користи)
10

Haubenschrumpfmaschine ALLOXX HSG 3246

Winnenden, ГерманијаГерманија
6662 km
2016
одличен (користен)
6

vertical form, fill & seal machine Rovema MVP

Stockton-on-Tees, Обединето КралствоОбединето Кралство
5744 km
добар (користен)
7

multihead weighing and bagging line Yamato ADW-510 ACC

Misterton, Обединето КралствоОбединето Кралство
5811 km
2011
одличен (користен)
8

Vertical pillow-pack machine Pactur Ladypack M1

Winnenden, ГерманијаГерманија
6662 km
добар (користен)
7

cartoning machine Vortex Systems

Stockton-on-Tees, Обединето КралствоОбединето Кралство
5744 km
неискористен (користен)
6

Carton sealing machine Jäger

Winnenden, ГерманијаГерманија
6662 km
подготвен за работа (се користи)
6

vertical form, fill & seal machine Bosch SVE 3600 LR

Stockton-on-Tees, Обединето КралствоОбединето Кралство
5744 km
2003
потребна е поправка (користени)
10

LP gas Nissan UGD02AS32PQ

2005
подготвен за работа (се користи)
6

Sidesealingmachine + Shrinktunnel BVM Compacta 5022 Servo m. SC4530

Bersenbrück, ГерманијаГерманија
6396 km
2007
реновиран (користен)
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.