пластична машинерија купи користени

Дилери во овој под-категорија 237
Нови пристигнувања
15

200 x 125 x 72/90 cm

Leipziger Straße 32, 06108 Halle, DEГерманија
6705 km
добар (користен)
9

Schüchl UHG - 650

In der Liethe 1, 58730 Fröndenberg/Ruhr, DEГерманија
6437 km
1999
одличен (користен)
6

Injection Moulding Machine SANDRETTO S.7.40

Trippstadter Str. 110, 67663 Kaiserslautern, AlemaniaГерманија
6535 km
1987
одличен (користен)
6

Injection Moulding Machine SANDRETTO S.7/95

Trippstadter Str. 110, 67663 Kaiserslautern, AlemaniaГерманија
6535 km
1985
одличен (користен)
5

Injection Moulding Machine SANDRETTO S.7.250

Trippstadter Str. 110, 67663 Kaiserslautern, AlemaniaГерманија
6535 km
1989
одличен (користен)
5

Injection Moulding Machine Sumitomo SE180S

Trippstadter Str. 110, 67663 Kaiserslautern, AlemaniaГерманија
6535 km
2002
одличен (користен)
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу