Офсет печатење Понуди
3

2 color offset Heidelberg GTO Z 52

Varberg, ШведскаШведска
6449 km
1982
подготвен за работа (се користи)
3

Sheet-fed offset printing machine Ryobi 525 GX P - X

Weil der Stadt, ГерманијаГерманија
6635 km
2010
одличен (користен)
6

Hotfoil 1970 Heidelberg KSBA Hot foil

Krefeld, ГерманијаГерманија
6370 km
1970
одличен (користен)
2

Sheet-fed-Offset-Press Ryobi 2700

Nürnberg, ГерманијаГерманија
6741 km
1991
добар (користен)
7

Offset printing machine Ryobi 525 HXX

Bretzfeld, ГерманијаГерманија
6650 km
2001
подготвен за работа (се користи)
5

multi color offset Heidelberg SM 102 8 P5

Varberg, ШведскаШведска
6449 km
2000
подготвен за работа (се користи)
8

SHEET-FED OFFSET - 1 - Colour AB DICK 9869

Nürnberg
1987
подготвен за работа (се користи)
4

offsettdruckmaschine Sakurai 466SIC

Krefeld, ГерманијаГерманија
6357 km
2005
одличен (користен)
12

4 colour Roland Roland 304HOB SW

2001
подготвен за работа (се користи)
4

Offset printing machine Heidelberg Printmaster PM74-2-P

Baden-Württemberg, DeutschlandГерманија
6669 km
2007
одличен (користен)
7

5-Colour Offset printing machine Roland R 305

Wassenberg, ГерманијаГерманија
6346 km
1997
добар (користен)
12

5 colour Komori Komori LS529+LX

2007
подготвен за работа (се користи)
5

Sheeter Mabeg RS 104

2003
подготвен за работа (се користи)
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.