Нови пристигнувања
6

5-Axis Machining Centre MAP MPZ 630

Düsseldorf Германија
6383 km
2012
користен
затворање на понудата
аукција готовиот
6

Machining Center universal STAMA MC 531 / SM

Düsseldorf Германија
6383 km
1999
користен
затворање на понудата
аукција готовиот
6

Machining Center horizontal BURKHARDT + WEBER MC 1 S

Düsseldorf Германија
6383 km
1961
користен
затворање на понудата
аукција готовиот
6

Horizontal Machining Centre UNION CBFK 90/1

Düsseldorf Германија
6383 km
1988
користен
затворање на понудата
аукција готовиот
6

Vertical Machining Center CHIRON FZ 18 L

Düsseldorf Германија
6383 km
1992
користен
понуда
Друга 20 часа
6

Machining Center - Vertical HURCO BMC30

Düsseldorf Германија
6383 km
1997
користен
затворање на понудата
аукција готовиот
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу