Купете Работа на лим користени

CNC машини за удирање и грицкање - патување од 2500 mm
19
Аголни машини за спојување
2
Вртливи машини за виткање моторизирани 0-1999мм
19
Вртливи машини за виткање моторизирани 2000-2999mm
69
Вртливи машини за виткање моторизирани 3000-3999mm
90
Додатоци / резервни делови
324
Други
261
Конвенционални машини за удирање и грицкање
23
Кружни ножици
16
Ласерски ударни преси
20
Ленти ножици
5
Линии за отсекување / линии до должина
43
Макари
141
Машини за бришење на лим
12
Машини за виткање со прстени и профили Дијаметар на вратило од 71мм
51
Машини за виткање цевки
125
Машини за дупчење 0-35 т
162
Машини за дупчење 36-55 т
22
Машини за дупчење 56-90 т
13
Машини за дупчење од 91т
23
Машини за дупчење цевки и профили
9
Машини за заниткување
26
Машини за засекување со прилагодливи агли до 4 мм
21
Машини за засекување со прилагодливи агли над 4мм
21
Машини за засекување со фиксен агол до 4 mm
49
Машини за засекување со фиксен агол поголем од 4 mm
18
Машини за исправување
48
Машини за исправување на ленти
24
Машини за ласерско сечење 0-2999mm (x-way)
116
Машини за ласерско сечење 3000-3999mm (x-way)
194
Машини за ласерско сечење од 4000mm (x-way)
81
Машини за монистра и прирабници
81
Машини за прирабници
18
Машини за свиткување на мандрели цевки
26
Машини за свиткување на плочи
3
Машини за свиткување на челик за зајакнување
9
Машини за свиткување прстени и профили Снимање со дијаметар на вратило 0-30mm
29
Машини за свиткување прстени и профили Снимање со дијаметар на вратило 51-70mm
37
Машини за свиткување со прстен и профил, дијаметар на вратило 31-50 mm
67
Машини за сечење воден млаз
48
Машини за удирање и грицкање CNC - патување 0-1999mm
25
Машини за удирање и грицкање CNC - патување 2000-2499mm
20
Машини за штанцање и виткање
69
Моторизирани вртливи машини за виткање од 4000мм
57
Моторизирани тркалезни машини за виткање 0-2,9мм дебелина на листот
57
Моторизирани тркалезни машини за виткање 3 - 6mm дебелина на листот
252
Моторизирани тркалезни машини за виткање 6,1 - 14mm дебелина на листот
90
Моторизирани тркалезни машини за виткање од дебелина на листот 14mm
106
Моќен обликувач
15
Напојува држач за ролери
19
Ножици за отпад
4
Ножици за палка
29
Ножици за рачна рачка
25
Преклопете го поранешниот
29
Пресечни челични ножици 0 - 49t капацитет за удирање
52
Пресечни челични ножици 50 - 79t капацитет за удирање
74
Пресечни челични ножици од капацитет на удирање 80t
48
Притиснете ги сопирачките 0-49t притисок
64
Притиснете ги сопирачките 100-119t притисок
76
Притиснете ги сопирачките 120-149t притисок
78
Притиснете ги сопирачките 150-199t притисок
121
Притиснете ги сопирачките 200-299t притисок
180
Притиснете ги сопирачките 50-74t притисок
59
Притиснете ги сопирачките 75-99t притисок
52
Притиснете ги сопирачките од притисок од 300 т
82
Работни центри за лим
51
Растенија за разделување
26
Рачни машини за преклопување - должина на свиткување 0-1099мм
66
Рачни машини за преклопување - должина на свиткување 1100-1599 mm
55
Рачни машини за преклопување - должина на свиткување 1600-2099мм
43
Рачни машини за преклопување - должина на свиткување од 2100мм
85
Рачни тркалезни машини за виткање
72
Ротатори на контејнери
71
Системи за исправување на лим
34
Системи за профилирање
61
Тафелш. - механизам. дебелина на сечење до 3 мм
158
Тафелш. - механизам. дебелина на сечење над 3 мм
74
Тафелш. - хидра. Дебелина на сечење 10-13 мм
123
Тафелш. - хидра. Дебелина на сечење 5-7 мм
162
Тафелш. - хидра. Дебелина на сечење 8-9мм
24
Тафелш. - хидра. дебелина на сечење до 5 mm
65
Тафелш. - хидра. од 14мм дебелина на сечење
81
Транспортни системи
60
Хоризонтални машини за виткање 0-25t
52
Хоризонтални машини за виткање 26-39t
12
Хоризонтални машини за виткање од 40т
53
аукција
1
завршува во
 Т  часови  Мин  Сек Аукцијата заврши
Австрија Niederösterreich, Австрија
837 km
Safan HVS 310-13
1991
добро (искористено)
Купи го сега
Германија Baden-Württemberg, Германија
1292 km
TRUMPF Trumatic L 3030
1998
Втора рака
аукција
Аукцијата заврши
Германија Sachsen, Германија
1302 km
Weinbrenner GP 50
1984
многу добро (користено)
аукција
Аукцијата заврши
Германија Baden-Württemberg, Германија
1292 km
TRUMPF Trumatic L 3030
1998
Втора рака
аукција
Аукцијата заврши
Германија Sachsen, Германија
1302 km
DAEWOO DUCK SUNG M/C 600Sx12000L
1996
добро (искористено)
Класифицирана реклама
Bodor P3015 Bodor P3015 Bodor P3015 Bodor P3015 Bodor P3015 Bodor P3015 Bodor P3015
more images
7
Грција Δέλτα 570 22, Ελλάδα
136 km
Bodor P3015
2020
реновиран (користен)
Јавете се
Класифицирана реклама
WARCOM FUTURA 100-30 WARCOM FUTURA 100-30 WARCOM FUTURA 100-30 WARCOM FUTURA 100-30
more images
4
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
WARCOM FUTURA 100-30
2005
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
MVD   A60-2100 MVD   A60-2100
more images
2
Бугарија Sofia
178 km
MVD A60-2100
2021
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
Србија Trbušani
283 km
Dinamic Line KMSSL-CNC
2023
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
HESSE by DURMA AD-Servo 40220 HESSE by DURMA AD-Servo 40220 HESSE by DURMA AD-Servo 40220
more images
3
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
HESSE by DURMA AD-Servo 40220
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
Amada Apelio II 245 Amada Apelio II 245 Amada Apelio II 245 Amada Apelio II 245 Amada Apelio II 245
more images
5
Хрватска Sisak
608 km
Amada Apelio II 245
1992
добро (искористено)
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 430-20/45
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 430-20/45
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
PRIMA POWER PLATINO FIBER 1530 PRIMA POWER PLATINO FIBER 1530 PRIMA POWER PLATINO FIBER 1530
more images
3
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
PRIMA POWER PLATINO FIBER 1530
2012
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
Србија Trbušani
283 km
Dinamic Line KMSSL-8SAW
2023
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
HESSE by DURMA AD-Servo 40175 HESSE by DURMA AD-Servo 40175 HESSE by DURMA AD-Servo 40175
more images
3
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
HESSE by DURMA AD-Servo 40175
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 360-40/13
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 360-40/13
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
BYSTRONIC BYTRANS 3015 BYSTRONIC BYTRANS 3015 BYSTRONIC BYTRANS 3015 BYSTRONIC BYTRANS 3015
more images
4
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
BYSTRONIC BYTRANS 3015
2004
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
HESSE by ISITAN IDK 2
more images
1
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
HESSE by ISITAN IDK 2
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 460-30/40
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 460-30/40
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
BYSTRONIC BY SPRINT FIBER 3015 BYSTRONIC BY SPRINT FIBER 3015 BYSTRONIC BY SPRINT FIBER 3015 BYSTRONIC BY SPRINT FIBER 3015 BYSTRONIC BY SPRINT FIBER 3015 BYSTRONIC BY SPRINT FIBER 3015
more images
6
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
BYSTRONIC BY SPRINT FIBER 3015
2015
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
HESSE by DURMA AD-Servo 30175 HESSE by DURMA AD-Servo 30175 HESSE by DURMA AD-Servo 30175 HESSE by DURMA AD-Servo 30175 HESSE by DURMA AD-Servo 30175 HESSE by DURMA AD-Servo 30175 HESSE by DURMA AD-Servo 30175 HESSE by DURMA AD-Servo 30175 HESSE by DURMA AD-Servo 30175
more images
9
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
HESSE by DURMA AD-Servo 30175
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 460-20/50
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 460-20/50
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
BYSTRONIC BYVENTION 3015 BYSTRONIC BYVENTION 3015 BYSTRONIC BYVENTION 3015 BYSTRONIC BYVENTION 3015 BYSTRONIC BYVENTION 3015
more images
5
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
BYSTRONIC BYVENTION 3015
2007
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
HESSE by DURMA AD-Servo 30220 HESSE by DURMA AD-Servo 30220 HESSE by DURMA AD-Servo 30220
more images
3
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
HESSE by DURMA AD-Servo 30220
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 390-25/30
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 390-25/30
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
PRIMA INDUSTRIE PLATINO 1530 HS PRIMA INDUSTRIE PLATINO 1530 HS
more images
2
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
PRIMA INDUSTRIE PLATINO 1530 HS
2005
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
HESSE by DURMA AD-S 30320 HESSE by DURMA AD-S 30320 HESSE by DURMA AD-S 30320 HESSE by DURMA AD-S 30320 HESSE by DURMA AD-S 30320 HESSE by DURMA AD-S 30320 HESSE by DURMA AD-S 30320
more images
7
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
HESSE by DURMA AD-S 30320
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 460-25/45
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 460-25/45
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
VB. TECH 4RH 10-130 VB. TECH 4RH 10-130 VB. TECH 4RH 10-130
more images
3
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
VB. TECH 4RH 10-130
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
HESSE by DURMA AD-Servo 30100 HESSE by DURMA AD-Servo 30100 HESSE by DURMA AD-Servo 30100
more images
3
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
HESSE by DURMA AD-Servo 30100
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 430-30/35
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 430-30/35
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
WARCOM FUTURA 160-40 WARCOM FUTURA 160-40 WARCOM FUTURA 160-40 WARCOM FUTURA 160-40 WARCOM FUTURA 160-40 WARCOM FUTURA 160-40
more images
6
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
WARCOM FUTURA 160-40
2001
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
HESSE by DURMA AD-Servo 30135 HESSE by DURMA AD-Servo 30135 HESSE by DURMA AD-Servo 30135
more images
3
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
HESSE by DURMA AD-Servo 30135
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 430-25/40
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 430-25/40
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
MECOS SYNCRO 150/4000 MECOS SYNCRO 150/4000 MECOS SYNCRO 150/4000 MECOS SYNCRO 150/4000 MECOS SYNCRO 150/4000 MECOS SYNCRO 150/4000 MECOS SYNCRO 150/4000 MECOS SYNCRO 150/4000
more images
8
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
MECOS SYNCRO 150/4000
2008
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
FINTEK AMH-K 3135 FINTEK AMH-K 3135 FINTEK AMH-K 3135 FINTEK AMH-K 3135
more images
4
Австрија Wiener Neudorf
(Локација на дилерот)
838 km
FINTEK AMH-K 3135
2020
Втора рака
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 390-40/16
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 390-40/16
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
MAZAK SUPER TURBO - X510 Mk II MAZAK SUPER TURBO - X510 Mk II
more images
2
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
MAZAK SUPER TURBO - X510 Mk II
2004
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 390-30/25
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 390-30/25
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
BYSTRONIC BYSTRONIC
more images
2
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
BYSTRONIC
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 390-20/40
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 390-20/40
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
FIM VERSAFIX 254 FIM VERSAFIX 254
more images
2
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
FIM VERSAFIX 254
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
KKI CY4R-HHS 540-40/35
more images
1
Австрија
861 km
KKI CY4R-HHS 540-40/35
Ново
Јавете се
Класифицирана реклама
LKI ASLUL300FO TWIN LKI ASLUL300FO TWIN LKI ASLUL300FO TWIN LKI ASLUL300FO TWIN
more images
4
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
LKI ASLUL300FO TWIN
2004
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
VICLA PSH 110/32 VICLA PSH 110/32 VICLA PSH 110/32 VICLA PSH 110/32
more images
4
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
VICLA PSH 110/32
2014
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
SCHIAVI GH 630A SCHIAVI GH 630A SCHIAVI GH 630A SCHIAVI GH 630A
more images
4
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
SCHIAVI GH 630A
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
BEYELER PR 10 BEYELER PR 10 BEYELER PR 10 BEYELER PR 10 BEYELER PR 10 BEYELER PR 10 BEYELER PR 10 BEYELER PR 10
more images
8
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
BEYELER PR 10
1997
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
BYSTRONIC BYAUTONOM 3015 BYSTRONIC BYAUTONOM 3015 BYSTRONIC BYAUTONOM 3015 BYSTRONIC BYAUTONOM 3015 BYSTRONIC BYAUTONOM 3015 BYSTRONIC BYAUTONOM 3015
more images
6
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
BYSTRONIC BYAUTONOM 3015
2013
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
PRIMA INDUSTRIE PLATINO 1530 HS PRIMA INDUSTRIE PLATINO 1530 HS PRIMA INDUSTRIE PLATINO 1530 HS PRIMA INDUSTRIE PLATINO 1530 HS
more images
4
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
PRIMA INDUSTRIE PLATINO 1530 HS
2003
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се
Класифицирана реклама
TRUMPF TRUMATIC L3030 TRUMPF TRUMATIC L3030 TRUMPF TRUMATIC L3030 TRUMPF TRUMATIC L3030 TRUMPF TRUMATIC L3030 TRUMPF TRUMATIC L3030
more images
6
Италија Matelica (MC)
(Локација на дилерот)
742 km
TRUMPF TRUMATIC L3030
2001
подготвен за употреба (искористен)
Јавете се

Искористено Работа на лим

Сега пребарајте го Machineseeker целосно со повеќе од 200.000 користени машини.