стругови купи користени

сите категории

CNC стругови 200-249mm вртење дијаметар
136
CNC стругови 250-299mm вртење дијаметар
116
CNC стругови 300-349mm вртење дијаметар
126
CNC стругови 350-399mm вртење дијаметар
113
CNC стругови 400-449mm вртење дијаметар
95
CNC стругови 450-499mm вртење дијаметар
79
CNC стругови 500-599mm вртење дијаметар
120
CNC стругови 600-699mm вртење дијаметар
70
CNC стругови 700-999mm вртење дијаметар
76
CNC стругови до 199mm дијаметар на вртење
185
CNC стругови над 1000mm вртење дијаметар
87
Chucking автоматски стругови
9
Mechanicians стругови
87
Автоматско бар стругови
45
Бедем стругови - автоматски
47
Вертикална Вклучување стругови
117
Вертикална бедем Струг - двојно колекција. - 0-1999mm дијаметар faceplate
14
Вертикална бедем Струг - двојно колекција. - 2000-2999mm дијаметар faceplate
36
Вертикална бедем Струг - двојно колекција. - 3000-3999mm дијаметар faceplate
25
Вертикална бедем Струг - двојно колекција. - Дијаметар faceplate над 3999mm
28
Вертикална бедем Струг - една колекција. - 0-1000mm дијаметар faceplate
24
Вертикална бедем Струг - една колекција. - 1001-1299mm дијаметар faceplate
30
Вертикална бедем Струг - една колекција. - 1300-1499mm дијаметар faceplate
15
Вертикална бедем Струг - една колекција. - 1500-1899mm дијаметар faceplate
20
Вертикална бедем Струг - една колекција. - Дијаметар faceplate над 1899mm
25
Вртење автоматски стругови
116
Коленестото вратило центар лого претворајќи стругови
3
Мулти вретено машини
98
Опрема и резервни делови
345
Ослободување-претворајќи стругови
5
Прецизни вртење стругови
28
Со кои се соочува стругови
57
ЦПУ вртење и мелење центри
243
ЦПУ вртење и мелење центри
13
Цевка од прекините на испорака
1
Центар стругови 0-299mm вртење дијаметар над подлогата
172
Центар стругови 300-399mm вртење дијаметар над подлогата
280
Центар стругови 400-499mm вртење дијаметар над подлогата
218
Центар стругови 500-599mm вртење дијаметар над подлогата
168
Центар стругови 600-799mm вртење дијаметар над подлогата
94
Центар стругови 800-999mm вртење дијаметар над подлогата
67
Центар стругови над 1000mm вртење дијаметар над подлогата
139
Шупливи вретено стругови
8
други
560
клупата стругови
20
копирање стругови
3
проверено циклус - - струг сечење 0-399mm дијаметар
47
проверено циклус - - струг сечење 400-499mm дијаметар
49
проверено циклус - - струг сечење 500-599mm дијаметар
53
проверено циклус - - струг сечење дијаметар над 599mm
58
Дилери во овој под-категорија 884
стругови Понуди
6

Heavy Lathe SKODA SKODA SR 1600/6000

Toronto, КанадаКанада
575 km
1978
реновиран (користен)
10

Multi-Spindle Screw Machine INDEX MS32C

Повеќе Index Ms 32
Oak Forest, Соединети ДржавиСоединети Држави
1207 km
2002
одличен (користен)
6

Automatic lathe Star JNC 32

Повеќе Star Jnc 32
Düsseldorf, ГерманијаГерманија
5963 km
1990
добар (користен)
7

Heavy Duty lathe GORNATI LEGOOR LEGOOR 920

Toronto, КанадаКанада
575 km
1989
добра состојба (се користи)
8

CNC Swiss Lathe Tsugami B0326-II

Oak Forest, Соединети ДржавиСоединети Држави
1207 km
2016
одличен (користен)
15

XYZ Proturn SLX555 x 3M XYZ Proturn SLX555 x 3M XYZ Proturn SLX555 x 3M

West Lothian EH54 9HW, Обединето КралствоОбединето Кралство
5154 km
2014
добра состојба (се користи)
6

lathes manual Type 30 x 120

подготвен за работа (се користи)
4

CNC Turning Center MAZAK Integrex 200 III S

Wiesbaden, ГерманијаГерманија
6103 km
2003
одличен (користен)
8

Multi-Spindle Screw Machine Schutte SF26S DNT

Oak Forest, Соединети ДржавиСоединети Држави
1207 km
1999
одличен (користен)
8

Lathes HITACHI SEIKI HT20RIII

1998
подготвен за работа (се користи)
7

CNC Swiss Lathe Tsugami B0385

Oak Forest, Соединети ДржавиСоединети Држави
1207 km
2014
одличен (користен)
5

Lathe CNC URSUS ARES 208

Noord Brabant, ХоландијаХоландија
5858 km
1997
добар (користен)
15

Lathes Citizen L20

1998
подготвен за работа (се користи)
7

lathes manual 25P x 120

подготвен за работа (се користи)
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.