фрези купи користени

сите категории

машини Тип на кревет мелење - хоризонтални
50
Кревет тип фрези - унив. 0-1299mm x-патување
71
Кревет тип фрези - унив. 1300-1999mm x-патување
58
Кревет тип фрези - унив. 2000-2999mm x-патување
53
Кревет тип фрези - унив. 3000-3999mm x-патување
37
Кревет тип фрези - унив. повеќе 4000mm x-патување
39
Кревет фреза тип - вертикална
28
Двоен машините за мелење вретено
6
Патување колона фрези
118
Мелење mach.-univ.conv. 0-399mm х-tr.
109
Мелење mach.-univ.conv. 400-499mm х-tr.
106
Мелење mach.-univ.conv. 500-699mm х-tr.
111
Мелење mach.-univ.conv. 700-999mm х-tr.
154
Мелење mach.-univ.conv. повеќе 1000mm x-tr.
79
Мелење mach.-univ.NC/CNC 0-399mm х-tr.
22
Мелење mach.-univ.NC/CNC 400-499mm х-tr.
84
Мелење mach.-univ.NC/CNC 500-699mm х-tr.
213
Мелење mach.-univ.NC/CNC 700-999mm х-tr.
109
Мелење mach.-univ.NC/CNC над 1000mm x-tr.
114
Фрези - хоризонтални
98
Фрези - вертикални
125
Рака-лост фрези
6
Копија фрези
38
Камери фрези
1
Осовина фрези
3
Клучни начин фрези
24
Планер-тип мелење М / В - двојно колона
200
други
283
Универзална мелење и здодевни машини
91
Алатка соба мелење-univ.conv. 0-399mm х-tr.
77
Алатка соба мелење-univ.conv. 400-499mm х-tr.
54
Алатка соба мелење-univ.conv. 500-699mm х-tr.
63
Алатка соба мелење-univ.conv. 700-999mm х-tr.
19
Алатка соба мелење-univ.conv. повеќе 1000mm x-tr.
15
Алатка соба мелење-NC / ЦПУ 0-399mm х-tr.
15
Алатка соба мелење-NC / ЦПУ 400-499mm х-tr.
39
Алатка соба мелење-NC / ЦПУ 500-699mm х-tr.
69
Алатка соба мелење-NC / ЦПУ 700-999mm х-tr.
29
Алатка соба мелење-NC / ЦПУ над 1000mm x-tr.
15
Опрема и резервни делови
428
Дилери во овој под-категорија 952
Нови пристигнувања
3

CNC bed type milling machine CME FS-02

Waldstr. 17, 57250 Netphen-Deuz, DEГерманија
6485 km
2008
подготвен за работа (се користи)

CNC universal milling machine Perfect Jet BM-23 VDB

Bodenachermatte 1, 6260 Reiden, CHШвајцарија
6647 km
2011
одличен (користен)
Пробајте на стан Machineseeker сега!
Machineseeker стан за iPhone и Андроид.
Сакате навистина да ја запрете историјата на разговорите?
Да Не
×
Разговор за пребарување на машини
име Е-пошта Вашата порака до дилерот
Стартувај разговор со дилерот
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт пишува
ИСПРАТИ ПОРАКА
  Вие разговарате со: 
  Вашето лице за контакт: 
  
Вашиот контакт се чини дека е неактивен
Прозорецот за разговор е близу